+36 30 252 0934 info@vadkamera.eu

HC300M Vadkamera – megfigyelő kamera képküldéssel

49 900 Ft

Mozgásérzékelő-kamera-rögzítő egyben amely email-ben 1-2 percen belül (levelező és mobil szerverek gyorsaságától függ) a megadott emailcímre (mobiltelefonra) átküldi a rögzített képeket dátumozva. Az emailküldés adatforgalma elenyésző, egy feltöltős adat SIM kártyával hónapokig megoldható az információküldés.

Kategória: Címke:

Leírás

A készüléket a megrendelő által megadott adatok szerint beállítjuk és saját Telekom-Telenor-Vodafone kártyánkkal teszteljük. A készülék árában ez benne van, a 32Gbyte-os SD memóriakártyával együtt (mivel a küldési paraméterek ezen tárolhatóak).

A kamera további funkciói, paraméterei és kialakítása megegyezik a HC300A alapmodellel. Vadásztársaságoknak, Erdészeknek, Fakitermelőknek, Méhészeknek, vagy bárkinek ajánlott aki a területén lévő 4 vagy 2 lábú vadmozgásokat rögzíteni szeretné. Ideális, mert nem kell kábelezni, éjjellátó kamerára, rögzítőre, beszerelésre stb. költeni. Egyszerű, kicsi, kompakt szerkezet. Magyar-Angol-Német-Olasz-Lengyel-Orosz. menüvel rendelkezik, 32Gbyte SD kártyát fogad maximum, erre 5000 kép fér fel ( felbontás függő). Tápellátáshoz 8db ceruza (AA)tartós elem kell, vagy a tartozékként vásárolható Napelem szett. Árnyas, napfénymentes helyek(vadetetők-szórók) esetén akkumulátoros táplálás lehetséges: 12V7Ah zselés akku 7000,-Ft, valamint a betáp kábel hozzá 3500,-Ft.

Tehát külső tápellátás is megoldható 9-12V közt, itt a polaritásra figyelni kell, mert a gépben erre vonatkozólag nincs kialakítva védelem ! Hibás polaritás és a nem megfelelő feszültség esetén a kamera panelján a tápellátás rész mérhetően tönkremegy, ez pedig garancia elvesztéséhez vezet ! Képek visszanézhetők magán a gép kijelzőjén is, vagy az Sd kártyát kivéve számítógépben.
A gép SMS-el távolról is vezérelhető(ha SMS képes a SIM kártya)!

A mozgásérzékelő távolsága max. 15 méter, ezért érdemes olyan helyekre elhelyezni ahol ennyi távolságon belül elhaladnak a megfigyelni kívánt vadak vagy személyek, ebben a távirányítóval bekapcsolható lézerirányzék is segít./tapasztalat: az éjszakai képek kiértékelhetősége miatt sem érdemes túl távol helyezni a megfigyelni kívánt területtől/. Tehát éjszaka is lát a beépített infra ledeknek köszönhetően, ilyenkor fekete-fehér fotókat vagy éppen videót készít, az infra ledek hatótávja 10-15m ezért távolabbról már a képek kiértékelhetősége csökken sötétben.

A kamerát egy négyjegyű kódszámmal tetszés szerint le lehet jelszavazni, így mások a távirányító birtokában sem tudnak hozzáférni a géphez vagy az azon lévő beállításokhoz.
Kiegészítőként vásárolható még hozzá Fémburkolat, ami igény esetén lakattal zárható, és lánccal vagy sodronyzárral, vagy egyszerűen egy-két nagyobb csavarral rögzíthető egy fára.

A feltüntetett Áfa-s árban benne van szállítási díj, a beállítás, 8db tartós elem, a 32Gb-os SD kártya és az első tesztüzem is, mert csak letesztelt gépeket küldünk a megrendelőnek. Tehát a gép teljesen menetkész, csak a beállított szolgáltatótól egy SIM kártya kell hozzá.

Garancia a vásárlástól számított 12 hónap cseregarancia, amely fizikai sérülésekre, beázásra vagy esetleges gyenge minőségű elemek használatából adódó savproblémákra nem vonatkozik. A készülék nem vízálló csak csepp és fröccsenés (normál természeti csapadék) ellen védett megfelelő gumitömítésekkel.