+36 30 252 0934 info@vadkamera.eu

HC300A megfigyelő vadkamera

39 900 Ft

Vadkamera vagy éppen megfigyelő kamera. Nem képküldős típus, ha arra van szüksége kérjük tekintse meg további termékeinket, amelyben a HC300M és HC550M modelleket láthatja. mozgásérzékelő-kamera-rögzítő egyben.

Vadásztársaságoknak, méhészeknek, vagy bárkinek ajánlott aki a területén lévő 4 vagy 2 lábú vadmozgásokat rögzíteni szeretné. Ideális, mert nem kell kábelezni, éjjellátó kamerára, rögzítőre, beszerelésre költeni.

Egyszerű, kicsi, kompakt szerkezet. Képek visszanézhetők magán a gép kijelzőjén is. Magyar-angol-német menüvel rendelkezik, 32Gbyte SD kártyát fogad maximum, erre 5000 kép fér fel. A  tesztek során 1 garnitúra Varta elemmel kb. 1-2 hónap az üzemidő,  tehát 8db ceruza (AA)tartós elem kell hozzá vagy a tartozékként vásárolható napelem szett.

Cikkszám: HC300 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

A mozgásérzékelő távolsága max. 10-15 méter, ezért a gépet érdemes olyan helyekre elhelyezni ahol ennyi távolságon belül elhaladnak a megfigyelni kívánt vadak vagy személyek, ebben a távirányítóval bekapcsolható lézerirányzék is segít /tapasztalat: az éjszakai képek kiértékelhetősége miatt sem érdemes túl távol helyezni a megfigyelni kívánt területtől/. Éjszaka is lát a beépített infraledeknek köszönhetően, ilyenkor fekete-fehér fotókat vagy éppen videót készít. A kamerát egy négyjegyű kódszámmal tetszés szerint le lehet jelszavazni, így mások a távirányító birtokában sem tudnak hozzáférni a géphez vagy az azon lévő beállításokhoz.

Kiegészítőként vásárolható még hozzá fémburkolat, ami igény esetén lakattal zárható, és lánccal vagy sodronyzárral rögzíthető.Illetve napelemes töltő szett, az elemek kiváltásához.

A feltüntetett árban benne van a postaköltség, a beállítás, 8db tartós elem, a 32Gbyte SD memóriakártya és az első tesztüzem is, mert csak letesztelt gépeket küldünk a megrendelőnek.  Tehát a gép teljesen menetkész, csak megfelelően el kell helyezni és bekapcsolni.

Garancia a vásárlástól számított 12 hónap, amely fizikai sérülésekre, beázásra vagy esetleges gyenge minőségű elemek használatából adódó savproblémákra nem vonatkozik. A készülék nem vízálló, csak csepp és fröccsenés (normál természeti csapadék) ellen védett a megfelelő gumitömítésekkel.

További információk

Garancia

1 év