+36 30 252 0934 info@vadkamera.eu

HC500 megfigyelő vadkamera képküldéssel SD

49 900 Ft

Mozgásérzékelő – kamera – rögzítő egyben amely email-ben vagy MMS-ben pár percen belül (levelező és mobil szerverek gyorsaságától függ) a megadott mobiltelefonra átküldi a rögzített képeket dátumozva. Lehetőség szerint az e-mail a gazdaságosabb választás, mert itt egy netképes feltöltős SIM kártyával hónapokig megoldható az információküldés.

A készüléket a megrendelő által megadott adatoknak szerint beállítjuk, és saját Telekom-Telenor-Vodafone kártyánkkal teszteljük.

Vadásztársaságoknak, Méhészeknek, vagy bárkinek ajánlott aki a területén lévő 4 vagy 2 lábú vadmozgásokat rögzíteni szeretné. Ideális, mert nem kell kábelezni, éjjellátó kamerára, rögzítőre, beszerelésre költeni.

Egyszerű, kicsi, kompakt szerkezet. Magyar-angol-német menüvel rendelkezik, 32Gbyte SD kártyát fogad maximum, erre max. 5000 kép fér fel (a tesztek során 1 garnitúra Varta elemmel készítette egy tesztgép 2 hónap alatt egy madáretetővel szemben elhelyezve 2017-18 telén), tehát 8db ceruza (AA) tartóselem kell hozzá vagy a tartozékként vásárolható napelem szett.

Cikkszám: HC550M/G Kategória: Címkék: , , , , ,

Leírás

A készülék árában ez benne van, a 32Gbyte-os SD memóriakártyával együtt (mivel a küldési paraméterek ezen tárolhatóak).

Tudásbeli különbségek a HC300M képküldős modellhez képest:

  • Nagyobb lencsével és nagyobb(16Mpixel) felbontással dolgozik
  • A továbbfejlesztett mozgásérzékelő szenzor, ami kissé távolabb(20-25m) és szélesebb(120fok) szögben érzékel
  • újabb (gyorsabb) processzort kapott, aminek köszönhetően a Trigger idő (észlelés és fotózás közti idő) 1-1,5mp-ről 0,5-re csökkent
  • A megváltoztatott infra vaku (ledek 940nm 24db) miatt a fogyasztása is kb. 15-20%-al jobb.
  • Valamint a kijelzőt egy lehajtható terepszínű fedél takarja.

A mozgásérzékelő távolsága max. 20-25 méter, ezért érdemes olyan helyekre elhelyezni ahol ennyi távolságon belül elhaladnak a megfigyelni kívánt vadak vagy személyek, ebben a távirányítóval bekapcsolható lézerirányzék is segít./tapasztalat: az éjszakai képek kiértékelhetősége miatt sem érdemes túl távol helyezni a megfigyelni kívánt területtől/. Éjszaka is lát a beépített infraledeknek köszönhetően, ilyenkor fekete-fehér fotókat vagy éppen videót készít. A kamerát egy négyjegyű kódszámmal tetszés szerint le lehet jelszavazni, így mások a távirányító birtokában sem tudnak hozzáférni a géphez vagy az azon lévő beállításokhoz. Kiegészítőként vásárolható még hozzá Fémburkolat, ami igény esetén lakattal zárható, és lánccal vagy sodronyzárral rögzíthető.

A feltüntetett ÁFA-s árban benne van a beállítás, 8db tartós elem és az első tesztüzem is, mert csak letesztelt gépeket küldünk a megrendelőnek. Tehát a gép teljesen menetkész, csak a beállított szolgáltatótól egy SIM kártya kell hozzá.

Garancia a vásárlástól számított 12 hónap cseregarancia, amely fizikai sérülésekre, beázásra vagy esetleges gyenge minőségű elemek használatából adódó savproblémákra nem vonatkozik. A készülék nem vízálló, csak csepp és fröccsenés (normál természeti csapadék) ellen védett megfelelő gumitömítésekkel.

További információk

Garancia:

1 év